Бiлим снiгом

Оксана Днистран
Білим снігом визріли поля
Так невинно, наче не вбивали,
Нашпиговані уламками зі сталі,
Де боями оранка пройшла.

Їм недовго мліти в тишині.
Прийде ранок слякітним хлопчиськом,
Знов снаряди розірвуться близько,
Вивернуть назовні, що на дні.