23, бг-ру, катрен на бг с превод на ру от Романов5

Величка Николова -Литатру 1
По- влюбената
Автор - Величка Николова - Литатру1

Нека обич да има в душите ни.
Нека вятър танцува край нас.
Нека заедно борим бедите си
и по- влюбената да съм аз!


*" ПО- ВЛЮБЕНАТА" е една от най- любимите ми програмни творби, писани преди известно време
и публикувани - пак преди време в профила ми във Facebook.


---------------------------------------


Превеждал от български на руски
катрена ( По- влюбената ) на Величка Николова - Литатру
е: Алексей Романов5

Пусть любовь будет в наших душах,
Пусть ветер танцует рядом с нами.
Давай бороться с нашими бедами вместе
и более влюблена это я!

Забележка:

Много харесвам творчеството и преводите на г- н Романов5!
То е красиво, значимо и чисто като белия сняг.

 Ето защо аз ще го обичам, докато е такъв,
какъвто го познавам от творбите му до този момент.

Пожелавам му да е винаги жизнен и винаги мой истински приятел.
Нека винаги да ме подкрепя, защото аз съм една изплакана сълза,
която има нужда от истинска, приятелска подкрепа
и чиста приятелска обич!
*

*
Всичко написано от мен, тук, НЕ Е ПЪРВОАПРИЛСКА ШЕГА!!!
(Не лъжа и не крадна дори на шега, а и след бурята, която изживях, все ОЩЕ НЕ МИ Е ДО ШЕГИ.)

С уважение и с обич!
Величка