Свидетельства

Ирина Юрчук
Свідчення

Час – витримки й терпіння полігон,
Марш на платівці чорного вінілу…
А проростають квіти крізь бетон,
А серце ще не зовсім скам'яніло.

Тече гіркий гарячий шоколад
Спогаданок до жадібного рота
Минулого, роки за рядом ряд
Й загиблих прагнень вишукана рота…

Татуювання лиха, долі знак –
На власній шкірі випалений досвід,
А свідок-пам'ять все фільмує, як
Повільно ніч перетікає в досвіт.

Підноситься наосліп, навмання,
Сполоханого світла перший промінь,
І знову метушня нового дня
Й кохання вічний невгамовний пломінь…