Для Ал ни

Наталья Сопова -Хижняк
ДЛЯ АЛІНИ.
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!

З народженням, Аліночка!
Руда, срібляста зірочка,
Струнка немов берізка,
На чужині, неблизько

Бажаю миру, сонця
В чужім краю в віконця,
Зеленої травички,
Яркі в волосся стрічки

Любові та кохання,
Завжди святкове вбрання,
Здоров'я,  сили духу,
Серденька мірно стуку.

Щоб ми з тобой зустрілись,
І жити нам хотілось!
Тебе я обіймаю,
Все гарного бажаю!

19.07.2022р. Харків. Україна.