Сiонськi гребнi

Николай Чельтер
Марно біжу я, щоб на сіонські гребні стати,

Гріх скнарий мчить за мною і стає на п’яти.

Так, курні ніздрі ткнувши у пісок сипучий,

Голодний лев стежить косулі біг пахучий.