Цiлунок

Наталия Рыбальская
Цілунок твій, як шоколад гіркий
Із присмаком чи перцю, чи отрути.
І опір мій, грайливий та слабкий,
В броню мене не зможе загорнути.

А ти -спокуса,
Мій веселий гріх -
Сховатися від себе марна справа.
Мене бентежить твій чарівний сміх,
Гадаєш примха ти,
Моя забава?

Ні, шоколад гіркий проник у кров,
Коханням отруївши душу, мрії...
Додолу зісковзнув тонкий покров,
І серце б'ється,
Просто шаленіє.

Із присмаком і сонця, і дощу
Цілунок твій мене позбавив сили.
І більше я тебе не відпущу..
Вже хмари в небі зорі загасили.

І ночі оксамит - густий туман
Сховав від зайвих нашу таємницю -
Вже згас ліхтар, заснув старий каштан...
А нам до ранку солодко не спиться

3.04.23