Щаслива

Дарья Тимошенко
Минуле наше вже позаду,
Безмежний день добіг кінця.
Життя повернеться до ладу
І згодом зціляться серця.
Підуть із серця біль і туга,
А замість них зросте любов.

Щасливий той, хто має друга,
І я тепер щаслива знов.