Я не люблю закритi штори...

Наталия Ехлакова
Я не люблю закриті штори,
Я не люблю пітьму,
Коли ховають промінь сонця,
Що весело стрибає по вікну.

Він заглядає, заглядає
І ніби каже:
"Ви мене пустіть,
Зі мною радість і тепло ласкаве,
Чудовий настрій і казкова мить".

Я не люблю закриті штори ...