Имрузу фардо. На таджикском языке

Абдукаюм Мамаджанов
То кай харза мехони, к-ин як баду он дигар накуст?

Ки, кай, дар кучо исбот намуд, ки харзаат дуруст?

Ба ман чи лозим аст ваъдаи фардои бе ёру дуст,

К-имрузи гуруснаам бех аз фардои сери туст?