winter or summer

Роберт Филь
winter or summer
autumn or spring
bring me some happiness
i’m asking you ‘please!’

bring me some brightness,
flash of the light
holding me closer
holding me tight

if rains - i’m umbrella
if hot - i’m fresh air
if cold - i’m a fireplace
for you to embrace