Иду в президенты

Шишикин Александр
Ну все, капець, таки зібрався,
Іду на вибори! А шо?
Я років вісім десь вагався,
Тепер вас жде панове шок.

«Коли прийду, то мир настане!»
Ага, каб*ку! Всих в утіль!
Народи два ми хитро зтравим,
Покриє землі кров і біль.

Брехать шановні вам не буду,
Не принесу ні рай ні чудо.
Тарифами нагну у позу,
Плювать мені на ваші сльози.

Такі вам будуть бл*ть реформи,
Що аж у дулю скруте чуб.
«Покращень» дам, суму; і торбу,
В пакета ще держіть за*уп.

«Зроблю земельний референдум!»
Повірили? Скатайте гемби!
Сосіть сухар, лягайте спать,
Я шо вам лох, щоб вас питать?

Дибілів наберу в команду,
Мандатами вам по спині.
Зроблю шановні тут Уганду,
Народ залишу без штанів.
 
Вам змі мої, уми промиють,
Ряднина пропаганди вкриє. 
На день ви скажете: «То ніч»,
Бо змі то зміЙ і він як біч.

За мову кістку вам закину,
Гризіться мов шалені пси.
Людей ми скоро оскотиним,
Врагами стануть батько й син.

Підете в бій на «церкву вражу»,
Тоді ніхто нам і не скаже,
Що ми бл*ть пи*дим мов сказились,
Нам треба щоб на смерть ви бились.

В народі я героєм буду,
Наваляним, віщать в уми.
Духовний батько мій - Іуда,
Ми будемо ваш дух ярмить.