Лист до солдата

Алиса Слай
Пишу листа тобі, ти - мій герой!
Пишу листа російському солдату...
Я з перемогаю чекаю тебе в хату,
Чекаю день, коли зустрінешся зі мной!

Сумую дуже! А думки погані
Відштовхую від себе як чортів!
Тому що, хто би що не говорив -
Усіх чортів здолають росіяни!

Тому що знаю, звісно ти прийдеш!
Моє кохання захищає твою спину!
І поки ти рятуешь Україну -
Молю до Бога я, ты не помреш!

Мій воїн, мій російський богатир,
Тебе кохаю, вірність бережу...
І у листі до тебе я пишу:
"Весна прийшла, нехай прийде і мир!"


P.S.
А ось усім кого образить моє слово,
Одне скажу - побачте ви різницю!
Я - росіянка, та я знаю мову,
А ви все трясетесь за вашу "паляницю"...

07.03.2023.
Алиса Слай