Kiss between us

Димитрий Вольф
Поцілунок між нами
Ковзає
Ніби літає
Не схопити його долонями
Він, як метелик
Ніжно пестить
Крильцями бавить наші вуста

Щось в тобі таке, невпинне
Що неможливо спіймати ні поглядом, ні словом
Мене тягне до тебе, як світло до тіні
Буду твоїм плащем
Коли дощитиме

І кожен раз я відкриваю для себе твої очі
Питливі, загадкові, ніжні та сумні
Це дуже подобається моєму сердцю
Тихенько буду цю таємницю носити в собі

Поцілунок між нами
Це вже більше ніж пристрасть сліпа
Поцілунок між нами
Ще довго, довго буде жити у моїх віршах