6 апреля 2023

Галина Максимова 6
Тому, хто "щемно хвалить "  ЗЕ...

Знайди містину біля Зелі,
Ковтни вина під шашличок,
Розставте ноги, плюйте в стелю,
Бо це ж не бункер -- кабачок!

Хай в і н, проси!, тобі розкаже,
Як рік пройшов, як кайфував!
Дивись-слідкуй, як товсто " маже " -
Ікру на масло ложку клав?

В інеті пишуть -- часто спить,
За  н ь о г о  хтось усім керує,
Бо тільки й чути, як хрипить
Та в світлі сни свої мандрує!

Поглянь навколо, чи там є
Гітара, скрипка, саксофон,
Хто байки пише - воду ллє,
Хто підливає " перегон " !

Дуже б хотілося почути,
Чи знає  в і н  щось про АТО -
Й о г о  хотіли якось " взути ",
Коли спитав в і н : " А це хто? "

Тоді, як випустять, розкажеш,
Як ТАМ вели себе посли,
Як з ними разом " пульку " смажив,
Як коньяки й які пили...


... Й о м у  навішали вже стільки
Жорстких-жорстоких ярликів,
Що вже не ложе в  н ь о г о  - шпильки
Серед вогненних сірників...