Ля майго аконца

Людмила Шаблыко
"Ля   майго   аконца    
Ходзіш ты  бясконца.    
Прыдзі,любы,да мяне,
Буду  я  чакаць цябе.               
Скажаш  мне славечка
Прытуліш да сардэчка,
Сваёй каханай назавеш,               
Мора шчасця прынясеш."               
"Цябе сустрэну я,галубка,               
Майго лёсу незабудка,               
Зорка   ясная   мая,
Палавінка  я  твая!
Будзе знатнае вяселле
І хмяльное цуда-зелле,               
Будзе нас яно п'яніць               
І  з  Душою  гаварыць!"