Богородице Дево

Территория Заблуждений
Вдохновение - хор Валаамского монастыря
"Радуйся, Невесто Неневестная"
---------------------------

Радуйся, Марие, Благодатная,
ПречистЕйшая из всех невест!
Избранная Богом! Днесь отрадная
Речится с небес Благая Весть.

Вера свята, Дева зараделася.
Святым Духом, силою Отца
осенённая, во таинство оделася,
в благодать девичьего лица.

Спаса  всему миру подарившая,
Праотцев Надеждо, Бога Мать.
Сына, яко зриши, проводившая
По кресте се царство передать.

Ангелов, Небесных Сил Превысшая
Богородице и Матерь матерей,
Руном Света своего укрывшая
Немощных, и страждущих, детей.

Наших Душ святое Очищение
И кивот божественных словес,
Ниспошли Христа Благоволение.
Памази, Владычице Небес!