Весняний ранок

Наталия Ехлакова
Птахи розспівались зранку,
надворі  весна.
Скоро сонце вийде в серпанку,
все прокинеться...
Життя!

Тиха темна ніч уже позаду,
теплий дощ, рясний, пройшов.
Вмив багату землю на розраду
і неспішно, нову даль  знайшов.