Чомусь так плакалось менi

Наталия Ехлакова
Чомусь так плакалось мені,
учора.
І ніби свято, теплий день,
а я що хвора.

Чи за гріхи мої такі терзання,
чи серце  нудить на чужині?
...Задовге тяжке розставання.