З днем народження в та мо!!!

Ярослав Шарах 5
Тьотя (Ім'я) дорогенька!
З днем народження вітаємо.
І від нас усіх рідненька.
Ми тобі бажаємо.

Щастя, миру, та любові,
Здоров'я, та достатку.
Щоби дні були чудові.
Радість в вашу хатку.

Щоб усе в житті вдавалось,
В роки золотії.
Тебе щиро ми вітаємо!
Хай збуваються всі мрії!

24.03.23р.
Ярослав Шарах 5.