Вечаровы час

Анна Атрощенко
Дзень схаваўся сярод голля,
Міргане сонца спярша.
І гарыць Захад вуголлем,
Зноў самотная душа.

Знікне сонца паступова,
Вечаровы час паўзе.
А па вуліцы вясковай
Бег праменьчык у смузе...
  (фотаздымак інэт... )