Пусть не болит, и будет тишина

Вера Половинко
Хай не болить, та тиша буде

Хай не болить, та тиша буде,
Щоб спати міцно до зорі,
Чекати милості згори,
В цвітінні жданої пори…
Хто жде, жадає, не осуде.
 
Який чудовий сад весною,
Коли дощі його омиють…
Квітки під листячком біліють,
І діаманти – краплі сіють
На землю, наче світлу долю.

Під ранок цвірінчать пташки,
В віттях домівочки лаштують;
Бо дощ лиш капотить, жартує,
Та й вітер стихнув, не лютує,
В час рані, рані й тишини.

Віра Половинко
13.04. 2023р.