Умр мегузарад. На таджикском языке

Абдукаюм Мамаджанов
Умр кутах асту баркосо мегузарад,

Хох тавонгарию хох гадо, мегузарад.

Аз сухбати хамдигар бахрахо бардоред,

К-он дами дигар бе шумо мегузарад.