Свято

Наталия Ехлакова
На столі паски стоять,
чекають свята.
Кругом велика благодать,
чепурна хата.

Ще хвилька, зірочка зійде, заграють дзвони.
Весь світ величне обійме:
"Христос Воскрес!",
з любов'ю для любові.