Visul de iubire

Юрий Татомиров
      17.04.2023 год.
       К И Ш И Н Ё В
         ( Mold.)
Cand-va iti v-a fi dor de mine,
Privind pe giam iti vei aminti.

De clipele ce au ramas straine,
In varful lunii de la miaza-zi.

Mai sclipesc usor in vis,in noapte,
Si ne chiama sa mai revenim,

La nucul cel rotat,din poarta...
La care am incercat sa ne iubim.

Mai vine uneori pe drumul vietii,
Ce l-am parcurs semeti pe vant si ploi.

Plecat-au anii adoliscentei
Si nu se vor intoarce inapoi.

Prima iubire ne-a ramas in suflet,
Primul sarut pe buze-ntiparit.

Imbratiserile,o poveste,un cuget,
Iar amintirile un nesfarsit.