У трыялетах Багдановiча

Валентина Дробышевская
У трыялетах Багдановіча
Я чую голас пілігрыма.
Выратавальнае - Радзіма -
У трыялетах Багдановіча.
Шукаю мокрымі вачыма
Паміж радкоў святое сховішча:
У трыялетах Багдановіча
Я чую голас пілігрыма...