peaches

Наталия Крутилова
De near season of peaches
 coming soon luna
we haven't made the wine yet
Now the peaches are ripe
Bunches on the branches
we haven't finished yet
our wine yet ready
Now the peaches are crumbled
we haven't finished yet
the wine yet ready
Now the goblet are full
The trampets are calling
The empty goblets
are still fogging
The wine ripe yet
already rotten
Its vinegar
oracle 
 tell me
when its rite time
Sapporo
The seers sage
is full of honey dew
Why wine not golden
Why soars
of sorcerers are blooding
As graes are ripe
As woman step on it
Its wine
You want or not its not balsamic
But its in hands
As white hand
with antique rings
pass by
The grey grapes are ripe
is sempio
As cranberries as cyder
Emporio is rise
As ginger elleas
A path strewn with rose petals
and a caravan of camels
and elephants is coming
and will bring you a bride
As I not ready
Nk 17.04.23

Скоро сезон персиков,
Луна
, мы еще не приготовили вино
Теперь персики созрели
Гроздья на ветвях
, мы еще не допили
, наше вино еще не готово
Теперь персики раскрошены
, мы еще не закончили
, вино еще не готово
Теперь кубок полон
Трампеты зовут
Пустые бокалы все еще запотевают
Вино созрело, но
уже закисло
Это уксус
оракул скажи мне,
когда придет время ритуала
Саппоро
Мудрец провидцев полон медвяной росы
Почему вино не золото
Почему войско воинов кровоточат
Когда зерно созреет
Как женщина ступает по нему
Его вино готово
Хотите вы или нет,
но это не бальзам
Сохранен
Когда правильный старик с белыми 
руками пройдет мимо
 со старинными кольцами
Серый виноград созреет
- это семпио
Такая же клюква, как сидр
Эмперия воздвигнется
Шелковый путь возрастет
Путь устланный лепестками роз
и караван верблюдов идет
и слонов и привезет тебе невесту
И будет ночь
А я не готов
Нк 17.04.23