З днем народження д вчин

Надежда Житниченко
Дівчинка- гарна така, як весна,
Ніжна, як проліска вранішня квітка,
Хай в тебе буде щасливе життя,
Люблячи рідні й здоровенькі дітки,
Хай тобі вистачить сил у житті,
Щоб подолати усі перепони,
І зберегти чистоту у душі,
Людям даруючи посмішки вроду!