З днем народження дiвчинi

Надежда Житниченко
Дівчинка- гарна така,
як весна,
Ніжна, як проліска
вранішня квітка,
Хай в тебе буде
щасливе життя,
Люблячи рідні
й здоровенькі дітки,
Хай тобі вистачить
сил у житті,
Щоб подолати
усі перепони,
І зберегти
чистоту у душі,
Людям даруючи
посмішки вроду!