Сльоз не треба лити, моя люба

Мария Головко
 1.Не чекай мене, не повернусь!
Сльоз не треба лити, моя люба!
З неба я тобі тепло посміхнусь!
Бо нема мене, моя голубо!

Дощ сльозами вже мене омив!
Все минуло... В синьові так гарно!
Ти пробач, що я не долюбив!
Але жив, кохана, я не марно!

ПРИСПІВ :

Будуть різніі дні і сонячні і хмарні!
Хай щастить тобі у цьому світі жить!
Пам'ятай одне, що прожив я не марно!
З  сині неба буду боронить!

Я тебе там буду боронить!
З сині неба буду боронить!

2.Положив немало ворогів,
Як судилося в бою по долі!
Ти пробач, що  не достало сил!
Та живи щасливою на волі!

Іншому ти сина народи!
Та живи, живи, моя кохана!
В цьому світі тільки гості ми!
В небі я тебе чекати стану!