Славень квiтню

Оксана Днистран
Я славень квітню вдосвіта складу:
Буяй, натхненний, все тобі під силу,
Вдягай ошатно Україну милу,
Доводь усе довкола до ладу.

Настане день без гуркоту війни,
Салютами відзначаться паради,
І будуть навіть непричетні раді,
Завчасно готуватися почни.

Страху не відай і не зволікай!
Нехай діла за тебе відзвітують,
А поки дбай про необхідну збрую,
У сад квітучий перетворюй край!