Христос уваскрос!

Елена Котова 12
Хрыстос уваскрос, каб помніў чалавек,
Што перажыў ён здраду, боль і здзек,
Усё вытрымаў. Ты помні назаўжды,
Што век кароткі ў гора ды бяды.

Хрыстос уваскрос ,каб нам дапамагчы
Свой крыж, як ён, праз усё жыццё нясці!
Ён перажыў і здраду, боль і здзек,
Каб верыў у вечнасць кожны чалавек.