Пам ятi брата

Корнейчук Пётр Ефимович
...Світлій пам'яті брата Валерія...

***
Душа — нестерпний біль.
Забрала Вічність брата.
Продовжується бій:
навкруг війна триклята.
Усі на цій війні
з тривогами та сумом.
Стежини мовчазні
в дитинство кличуть думи.
Там холод самотин
подільського коріння,
пожовклий слід світлин
під сонячним промінням.
Роса дитячих сліз,
від батьківської хати;
вінки лелечих гнізд,
передчуття розплати.

13.03.23