Чи варто...

Татьяна Польчук
Чи варто перейматися невдачам,
Я думаю ,що варто -це урок,
Бо видимого інколи не бачим,
Все думаємо знаєм -як пророк.
Але бувають похибки і схиби,
І гадане ,що планували ,не прийшло
Тоді і варто оглянусь на от ті долини,
Картина на яких- не Піккассо.
Бувало,що  ускладнили реальність
Розчарування,прикристь принесло,
Але коли з добром ,а інколи і добра хитрість,
З душі витягує все зло...
Аналізуючи всю поведінку,
Приходиш до прозріння помилок,
Підкорюючи лінь ,гординю ,без затримок,
Знайдеться вихід ,бо був вивчений урок.