Недаремно

Виктор Варибок
Ні недаремно ці роки.
Та вбиті сини і доньки.
Ні недаремно кров тече
під тим загарбницьким мечем.

Тут буде лють і буде міць.
На Україну подивись.
У чорному вона вбранні.
Як попіл стали її дні.

Їй серце ворони ті рвуть.
Та волю нелюди не вб'ють.
Широкії її лани.
Заберуть ворога вони.
Розчавлять ворога вони.
Поглинуть ворога вони.


20.04.2023р.