Живи!

Виктория Гребенюк Роженкова
Живи!

Рахую дні і всі недільки,
А ти хоч мріями живи!
Розвію сум твій і не тільки,
І що завгодно уяви...

І най якщо в душі нестача,
Наповню до країв її...
Щоб в тебе була тільки вдача,
Тобі опіки божої!

Тепла і спокою й достатку,
І сили духу у собі.
Щоб у обіймах лягав спатки,
Бажаю щиро я тобі!
22 04 2023 р
Вікторія  Г Р М