Сама вiйна не лiзе в гостi

Станислав Калиниченко
Війна сама не лізе в гості.
Вона приносить  кров та біль.
Розмішана, вона на злості,
І в неї ненависна ціль.

Тож, кожен з нас хай  пам’ятає:
- Не  той, хто в битві переміг?
Не той хто нищить і вбиває?
А хто війні тій – запобіг.