Пространство Любви

Светослав Ярый
Простір Любові


Вранці вийду з дому,
З сонцем обіймусь...
Край, мені знайомий:
Україна - Русь!

Із часів ведичних -
В справах, в боротьбі,-
У Любові вічній
Зізнаюсь - Тобі!

Обрії прозорі,
Річечка стрімка...
Кришталеві зорі -
Зоряна ріка!

Скрізь луги духмяні,
Чарівні гаї:
Все це - щастя грані,
В серці солов'ї!

Тут, в моїй сторонці,
Зведені мости:
Друзі-посолонці -
Сестри та брати!

Простір тут Любові -
Без умов, без меж
Тут у рідній мові
Пам'ять Білих Веж!

Ріднії обличчя,
Незабутні дні.
І пливуть сторіччя
Течією Тні...

Римою малюю
Мир та щастя всіх:
Хай життя вирує,
Скрізь лунає - сміх!

Від булгар до прусів,
З літа до зими -
Так жили відруси,
Так жиємо - Ми!

Україно-Мати,
Серця мого спів...
Ти навчиш літати
Дочок та синів!

Завітайте, гості,-
Хай на безліч літ
Наш Любові Простір*
Обійме весь Світ!


Соловичі, 23 квітня 23 року.


*Простір Любові - діюче екопоселення на Житомирщині, Україна. Запрошує мирних гостей та добрих поселенців.