Музей

Марина Чиянова
Не схаменутись
Ілюзії падають з неба квітками.
Навколо давно творчий безлад,
Хтось грає затерті гами.

І не потрібно реклами
Твоїм очам - вони шедевр сучасний,
До них, як до музею, завітати -
Відчути щастя,
Відчути щастя.

Не схаменутись.
Сьогодні вечір такий демонічний,
До тебе торкнутись,
Відчути бажання і відчай,
Якби я могла
Редагувати твої спогади,
Я б залишила на пам'ять свою світлину.

І не потрібно реклами
Твоїм очам - вони шедевр сучасний,
До них, як до музею, завітати -
Відчути щастя,
Відчути щастя.

Не схаменутись,
Потрібен час, аби ти мене розгледів,
Але натхнення -
Сила неймовірно потужна.

Ще один колір,
А може, ще один вимір -
Так сяють усі кольори
Відчайдушно.

І не потрібно реклами
Твоїм очам - вони шедевр сучасний,
До них, як до музею, завітати -
Відчути щастя,
Відчути щастя.