Для тих, кому мало...

Наталия Ехлакова
Чому вам, люди, сонця мало
І неба синього блакить,
І хмар з дощами та вітрами -
Яскравих почуттів за мить?

Мураха, муха чи бджола,
Не одягнуть нове вбрання
Заради вас,
У них свій устрій і свій час.

Не поміняють назву квіти
І трави будуть шелестіти,
Вода залишиться водою,
Моря солоні з глибиною.


Цей світ прекрасний, нема меж.
І в цьому щастя, " ти живеш".
Кому його замало є,
Той хай у ступі масло б'є.

******

Любить природу і красу,
Цініть планету, доброту,
А краще - просто не творіть
Злих дій в своєму колесі подій.