Дыялог

Елена Котова 12
-  Вы чакаеце вясну?
-  Так! Было б каб не да сну!
Ды аб кветках нашы мары.
- У яе папалі чары?
- Так, папалі. Не шкадуем.
Па жыцці мы з ёй вандруем.
Кожны год яе вяртанне
Нібы першае каханне!