Правдивий факт

Наталия Ехлакова
Не факт, хто пише про добро,
той добрий,
а хто про ненависть,
той злий.

Не факт, хто пише про любов,
той нею повний,
а хто про темряву,
той хмуро - напускний.

Не факт, що вірш ваш, рідний, прочитають,
та ще й сподобають,
скоріше навпаки.

Один правдивий факт:
хто пише, в того серце крає
від болю чи від радості,
завжди.