Апрель 2023

Галина Максимова 6
Коментарі до фото "Весна-23"

Крилаті пазли склалися у небі -
Світились світлі, а темніли темні.
Тягнув їх за собою білий лебідь,
Поклони відбиваючи доземні!

Круті хмарини збилися у кущу,
Свинцем відсвічує притихлий плин Дніпра,
Весну не зупинити невсипущу -
Краса на скелях...серце завмира!

Вже перший промінь тішиться на квітах
І зваблює собою погляд мій!
Можливо, ця роса лягла під ранок літа?
Фотохудожник просто чародій!

На цій світлині мить перед дощем,
А може, й грізно грім здригне  довкілля?
Душа відчула той природній щем,
Коли від квітня навіть серце мліє...!