Карлсон - порошок

Франк Туманов
малыш и карлсон износились
пропеллер заржавев завис
но все ж читатели зовут их
на бис

Although old Karlsson is too heavy
to fly or frolic anymore,
his fans do not relent and holler:
"Encore!"