Я вже не хочу

Маргарита Метелецкая
     Я вже не хочу про лихо згадувати -
     Не маю на те ні сил, ні спокою -
    Воно стоїть у бутті загатою
    І гідрою давить мене стоокою.

    Я вже не хочу ні зустрічей з лицями -
    Кудись спливло бажання туманами.
    І тліє в мені любов з таємницями -
    Із болями, віршами , стрімкими оманами.

    Я вже не живу премудрістю вічною -
    Мова стає дедалі гіркішою...
    Я десь застрягла між травнем та січнями -
    Саме отак - я не перебільшую.

   Але чому? Всім давно все пробачено?
   Як серце й душу зробити терплячими?

на фото - автор у Звіринецькому монастирі м. Києва