Криниця бажань

Людмила Данилова
Кажуть, десь стоїть криниця, 
Чарівна у ній водиця.
Як нап’єшся до світання,
То здійсняться всі бажання.

Як знайти оту криницю?
З неї б нам води напиться.
Щезли б війни і хвороби
В нас і в нашого народу.

І розквітли б: і калина,
Що є символ України. 
І садочок біля хати,
Де синів стрічала б мати.