Кому?

Маргарита Метелецкая
       Кому віддати слова мої ніжні -
       Щирі, душевні, найголовніші?
       Я переповнена ними тепер,
       Але і захват, і намір - помер.

       Як мені, Боже, думки поміняти?
       Як мені в болях не панікувати? -
       Падають сльози на мокрий брук.
       Кличе непотріб узнову крук.

       Мій Боже! Хай згинуть усі завади -
       Хай біль ніякий не матиме влади!
       Дайте  хоча б один  мені шанс,
       Дайте послухать давній романс.

       Дайте вже  спокій мені й рівновагу,
       На сірий цей світ не звертать увагу.
       Давно ані скарг, ані образ -
       Лікуйте стигми...без зайвих фраз!