Як Н цше вбивав Бога

Василий Скив
    Я бачив як Ніцше вбивав Бога. Він прийшов на небеса та сказав голосно: «Я – надлюдина!»
    І відповів йому Бог: «Я – знаю»
    - Я переміг у собі тварину! І тепер я рівня тобі!
    - Я вірю тобі. Я згоден з тобою.
    І Ніцше встромив свій кинджал у груди Богові.
    І сказав тоді Бог: «Я тебе прощаю. Я люблю тебе. Як люблю всіх своїх створінь».
    І Богова кров капала з клинка, і сльози текли по щоках Ніцше.
    В той день Ніцше вбив Бога, і плакав над його тілом. На небесах стало порожньо, але ніхто про це не дізнався.
    На ранок люди прокинулись та пішли по своїх справах. Бог помер. Ніцше вбив його. Але ніхто цього не помітив!