Весенняя, белоснежная черёмуха

Вера Половинко
Весняна, білосніжна черемшина

Колокочка, коцірка, кочубій,
Весняна, білосніжна черемшина!
Неначе юна та уквітчана дівчина
Стоїть, чекає сонця… Гарна днина,
Бо травень теплий зітканий із мрій.

Яка окраса! Квітне рясно кущ,
Вкривається неначе бахромою
Дрібних духмяних квітів. Він, весною,
Нам серце тішить ніжністю святою,
Несе надію радості для душ.

 Рукою лагідно та ніжно  доторкнись…
Духмяний цвіт, що запашний, як мрія,
Неначе пам’ятка зими і сніговія…
І тішить нова та ласкава днина,
І ти до неї, тихої, всміхнись.
 
Віра Половинко
30.04. 2023р.