Натхле, натхле

Артём Боронин
Натхле, натхле,
Ринха.
Изы,
Раска, изы.
Ватуле тундэ рапоту,
Апоту.
Мизы гаска
Нимха.
Вината урката полема
Гобили
Колема
Арвиха!
Азы кунта зутали,
Румата сланка инчута,
Фето, феро патуро,
Отрэ ха, зандхе фицеро.
Раска
Затхле
Раская.