Украiнському ядерному товариству - 30 рокiв!

Владмих Польский
Сьогодні 30ть УкрЯТу!
Мої вітання та респект!
Хотів би трішечки сказати
Як ті, кому Одеса – мати,
Від мене вам за той проект!

Лише тридцятий він святкує –
Ще досить зовсім молодий…
З тих пір, як УкрЯТ існує,
Він стільки робить та планує,
Що я вже сивий та старий!

Ми разом понад чверть століття…
З них майже добру половину
По самий ніс у  розмаїтті
Його ідей кожної митті
Я був у будь-яку годину!

В Правлінні понад 10 років…
Ведучий КВК! І грав!
Ось де зробив я стільки кроків,
Що смарт - годинник би охляв…
Багато було позитиву
В житті моєму завдяки
Колегам, друзям з колективу,
Яких придбав вже на роки!

Окремо дякувати треба
За небайдужість УкрЯТ
До тих, хто захищає небо,
За допомогу в їх потребах,
Та протидії тим хто клят!

Я вірю – скоро Перемога!
В алюрі вже серцебиття!
Хай назавжди піде тривога,
Хай в Україні буде змога
Для завжди мирного життя!

І хай наука та прогрес,
А також всі АЕС – ПАЕС,
РАЕС, ХАЕС, ЗАЕС, ЧАЕС,
Працюють разом з УкрЯТ,
Який признання вже здобув,
Щоб МИРНИМ АТОМ завжди був!

Тому… Ще раз хочу вітати
Наш з вами любий УкрЯТ
З його таким прекрасним святом,
В якому теж я винуватий.
Дай, боже, ще сто п’ятдесят!!!